Besplatni Safety paketi za privatne iznajmljivače s područja grada Sinja

07.05.2021.
Besplatni Safety paketi za privatne iznajmljivače s područja grada Sinja

Bliži nam se sezona koja će i ove godine zbog epidemiološke situacije zasigurno biti neizvjesna i izazovna. Ali zajedničkim snagama, prilagođavanjem novim okolnostima i prihvaćanjem novih trendova ipak imamo priliku ostvariti dobre turističke rezultate. U ovim okolnostima, ključni čimbenik uspjeha bit će epidemiološka sigurnost naših gostiju, te maksimalna odgovornost i uključenost svih turističkih djelatnika.

Nakon implementacije projekta „Safe stay in Croatia“ kojeg provodi Ministarstvo turizma i sporta u suradnji s turističkim zajednicama, u akciju se dodatno uključila i Turistička zajednica grada Sinja. Stoga smo naručili određenu količinu Safety paketa za naše iznajmljivače, koji sadržava troslojne zaštitne maske, higijenske rukavice i antiseptik.

Safety paket pakiran je u ambalažu s logom Turističke zajednice grada Sinja. Pozivamo sve iznajmljivače s područja grada Sinja da dođu u ured TZ-a koji se nalazi na adresi: Put Petrovca 12. – II kat ( Alkarski dvori) i preuzmu besplatno svoje primjerke Safety paketa te da iste postave na vidno mjesto u svojim objektima. Postojanje ovakvog sigurnosnog kompleta u objektu jedan je od uvjeta za dobivanje „Safe stay in Croatia“ certifikata.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?