'Nebesa fest' – koncert metal glazbe

30.07.2021.
'Nebesa fest' – koncert metal glazbe Julian Lozano / Unsplash

“Nebesa fest“ - subota, 31.07. - Sinjski hipodrom.


Grad Sinj, kao središte Dalmatinske zagore, obiluje zanimljivim glazbenim manifestacijama. Međutim, ovakav tip događaja, poput festivala alternativne glazbe „Nebesa fest“, svakako proširuje i obogaćuje tu ponudu. Ideju za ovaj festival, kao i organizacijsku potporu, dali su mladi sinjski umjetnici Bruno Delonga i Bruno Marković.

"Nebesa Fest" je zamišljen kao festival alternativnog pristupa rock, country, punk, metal i drugim glazbenim izričajima. Ovim festivalom promovirao bi se Grad Sinj kao nositelj predstavljanja sinjskih i drugih lokalnih umjetnika ovih žanrova, ali i mjesto zbližavanja sinjske mlade glazbene scene, uz gostujući nastup splitskih i drugih hrvatskih glazbenika. Nadamo se kako će ovaj festival rasti i privlačiti brojnu publiku kao i glazbenike sličnih glazbenih izričaja.

Nastupiti će bendovi:

Lokacija Hipodroma, na kojoj će se održati festival, nalazi se u neposrednoj blizini grada, s uređenim šetnicama i prekrasnom prirodom. Koncert će se održati uz poštivanje svih preporuka HZJZ i Stožera Civilne zaštite, a broj posjetitelja uskladiti će se s epidemiološkim stanjem. Ulaz na koncert je besplatan, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama u našoj županiji, biti će omogućeno svima koji nemaju covid potvrde obaviti antigensko testiranje (vrijedi 48 sati) po povoljnoj cijeni.

Zahvaljujemo svim volonterima i ljudima dobre volje koji su napravili sve kako bi se ovaj koncert održao!

Veselimo se Vašem dolasku!

'Nebesa fest' – koncert metal glazbe

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?