Edukativna akcija 'Turist u svom gradu' u subotu 5. ožujka 2022.

02.03.2022.
Edukativna akcija 'Turist u svom gradu' u subotu 5. ožujka 2022. Željko Zrnčić

Subota, 5. ožujka 2022.

Okupljanje u 10h kod Spomenika alkaru


Turistička zajednica grada Sinja nakon prošlogodišnje stanke uzrokovane pandemijom po jubilarni deseti put organizira edukativnu akciju „TURIST U SVOM GRADU“. Naime, od 1990. godine na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča (The World Federation of Tourist Guide Association) sa sjedištem u Beču, 21. veljače obilježava se kao Međunarodni dan turističkih vodiča.

Turist u svom gradu

Željko Zrnčić

Tim povodom, pozivamo sve cijenjene sugrađane i njihove goste da nam se pridruže u subotu 5. ožujka u 10 sati na Alkarskom trkalištu (uz Spomenik alkaru), odakle ćemo pod stručnim turističkim vodstvom članova Udruge turističkih vodiča grada Sinja Osinium krenuti u posjet Arheološkoj zbirci Franjevačkog samostana te razgledavanju crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, brojnih kulturno - povijesnih spomenika te tvrđava Kamičak i Grad (planirano trajanje obilaska - 2 sata i 30 minuta).

Turist u svom gradu

Željko Zrnčić

Cilj ove besplatne edukativne akcije je popularizacija povijesne i kulturne baštine kao važnog čimbenika za razvoj turizma u našem gradu, ali i podizanje svijesti o njenom značaju u cjelokupnom društvu.

Ne propustite prigodu uz stručno vodstvo razgledati brojne gradske znamenitosti, ali i impresivni postav Arheološke zbirke Franjevačkog samostana.

Kako bismo primjereno organizirali vođenje, molimo da nam potvrdite svoj dolazak telefonom na broj mobitela 099 4500305 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se Vašem dolasku!

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?