Blogger Paul Bradbury promovira grad Sinj na blogu TZ Splitsko-dalmatinske županije

04.03.2013.
Blogger Paul Bradbury promovira grad Sinj na blogu TZ Splitsko-dalmatinske županije

U petak je Turistička zajednica grada Sinja ugostila bloggera Paula Bradburya, hrvatskog Britanca. Paul već deset godina živi u Jelsi na otoku Hvaru gdje je zasnovao obitelj, a po zanimanju je profesor engleskog, francuskog, njemačkog i ruskog jezika. Putem svog bloga www.total-hvar.com savjetuje turiste što posjetiti na otoku Hvaru, a odnedavno je pokrenuo blog o Splitu i okolici na adresi croatia-split.com.

Budući da je potpisao ugovor o suradnji s Joškom Stellom, direktorom Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije preko kojeg će promovirati cijelu našu županiju, potrudili smo se što prije pozvati ga u Sinj.

Paul je kroz ugodnu poslijepodnevnu šetnju našim gradom upijao svaki detalj priče o kulturnoj baštini Sinja: crkva Čudotvorne Gospe Sinjske, vratnice Stipe Sikirice, stela Gaj Laberije, Kamičak, Vila Tripalo... Naravno da je u jedno popodne bilo nemoguće sve obići, pa smo dogovorili ponovni susret kako bi Paul prikupio što više tema za blog o Sinju.

Što je Paul napisao o Sinju pročitajte na http://centraldalmatiatouristboard.blogspot.com/2013/03/undiscovered-sinj-birthplace-of_4.html

Sve Paulove blogove koje će pisati o Sinju možete pratiti na facebook stranici Turističke zajednice grada Sinja: Sinj Tourist Board .facebook.com/visitsinj

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?