Turistička zajednica grada Sinja po jedanaesti put organizira edukativnu akciju 'Turist u svom gradu'

08.03.2023.
Turistička zajednica grada Sinja po jedanaesti put organizira edukativnu akciju 'Turist u svom gradu'

Subota, 11. ožujka u 10:30 sati

Muzej Cetinske krajine (Kamičak)


Naime, od 1990. na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča (The World Federation of Tourist Guide Association) sa sjedištem u Beču, 21. veljače obilježava se kao Međunarodni dan turističkih vodiča. Ova edukativna akcija nastala je kao podrška radu i značaju educiranih turističkih vodiča.

Stoga, pozivamo sve cijenjene sugrađane i njihove goste da nam se pridruže ove subote, 11. ožujka u 10 i 30 sati, kod Muzeja Cetinske krajine (Kamičak), odakle ćemo pod stručnim vodstvom članova Udruge turističkih vodiča grada Sinja Osinium krenuti u posjet Muzeju Cetinske krajine, Muzeju Sinjske alke te razgledavanju crkve Čudotvorne Gospe Sinjske, brojnih kulturno – povijesnih spomenika te tvrđave Kamičak (planirano trajanje obilaska – 2,30 sati).

Cilj ove besplatne edukativne akcije je popularizacija povijesne i kulturne baštine kao važnog čimbenika za razvoj turizma u našem gradu, ali i podizanje svijesti o njenom značaju u cjelokupnom društvu.

Ne propustite prigodu uz stručno vodstvo razgledati brojne gradske znamenitosti, ali i impresivne postave Muzeja Sinjske alke i Muzeja Cetinske krajine - Sinj u kojem se trenutno nalazi postav gostujuće izložbe "Afrika" . Također za sve sudionike ove akcije pripremili smo malo gastronomsko iznenađenje te kviz znanja uz prigodne nagrade.

Kako bismo primjereno organizirali vođenje, molimo da nam potvrdite svoj dolazak telefonom na broj mobitela 099 4500305 ili na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se Vašem dolasku!

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?