Turistička zajednica grada Sinja izradila mobilnu aplikaciju Sinj Tourist Guide

09.02.2015.
Turistička zajednica grada Sinja izradila mobilnu aplikaciju Sinj Tourist Guide

Turistička zajednica grada Sinja izradila je mobilnu aplikaciju „Sinj Tourist Guide“ s ciljem promocije turizma i informiranju korisnika o turističkoj ponudi grada Sinja i okolice.

Koristeći ovu aplikaciju korisnici mogu na vrlo jednostavan način pronaći kulturne sadržaje, smještaj, gastro ponudu i sve ostale informacije koje će im boravak u gradu Sinju i cetinskome kraju učiniti ugodnim i zanimljivim.

Aplikacija sadrži slijedeće kategorije:

Explore – interesantne objekte i prirodna okruženja koje ne smijete propustiti prilikom posjeta Sinju/Activities – veliki broj aktivnosti uz informacije o adresi, telefonu, e-mail adresi i web stranici pružatelja usluge/Sights – podaci o lokalnim znamenitostima i atrakcijama /Gastro – restorani i obiteljska izletišta, fotografije, kontakti, recepti, tradicionalni jelovnici i zanimljive gastronomske priče/Map – interaktivna karta/ Rooms – informacije o smještajnim objektima na području grada Sinja i okolice s fotografijama i kontaktima/Heritage – obuhvaća kulturnu baštinu grada Sinja i okolice/Info – osigurava sve informacije o turističkom uredu grada, wi-fi lokacijama te korisnim informacijama/Events – popis manifestacija.

Ovaj način promocije nezaobilazan je u današnje vrijeme jer se sve više turista tijekom putovanja služi pametnim telefonima i tabletima. Mobilna aplikacija je za sada na engleskom jeziku, planiramo prijevod i na ostale strane jezike, a možete je pronaći na Google play-u i App Store-u.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?