''1st Boggie Sinj 2015'', padobransko okupljanje

16.03.2015.
''1st Boggie Sinj 2015'', padobransko okupljanje

Narednih desetak dana na sinjskom sportskom aerodromu, u organizaciji padobranskog kluba Sky Concept, održat će se skakački miting – “1st Boggie Sinj 2015″, kao i sama obuka te mogućnost tandem skokova…

Podršku u organizaciji njemačkom klubu dali su grad Sinj i Aeroklub Sinj, a sve navedeno održavat će se od 12. – 23. ožujka.

Prema najavi organizatora iz Njemačke će stići 45 članova, Aero klub Sinj će participirati s 15 članova, baš kao i splitski klub, što će samoj priredbi definitivno dati poseban značaj.

Tijekom skakanja dio padobranaca iz Njemačke će provoditi AFF obuku, a sami skokovi izvoditi će se s visine od 4000 metara. AFF je skraćenica od “acccelerated freefall”, odnosno “ubrane obuke slobodnog pada”, a sve to izvodi se uz dva instruktora i uče se različiti pokreti i manevri.

Svi zainteresirani za skakanje mogu se obratiti organizatorima na samom aerodromu, ukoliko žele napraviti tandem skok ili obuku AFF.

Tijekom svog boravka državljani Njemačke će obići i znamenitosti sinjskog kraja, poput Starog grada, Kamička, Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske, Alkarskog trkališta i slično.

Izvor: Ferata

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?