Radionica o ruralnom turizmu

13.04.2015.
Radionica o ruralnom turizmu

Radionicu organizira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP), Ministrastvo turizma u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Turističkom zajednicom grada Sinja.

Za područje Splitsko-dalmatinske županije radionica o ruralnom turizmu održati će se na Seoskom gospodarstvu Panj, 21. travnja 2015., na adresi Hrvace, Rumin 8.

Radionica će započeti u 9.00 sati i trajati će do 16.00 sati, sa organiziranim ručkom i predviđenim pauzama.

Radionice provode Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo turizma, a namijenjene su prvenstveno za predstavnike:

  • obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova);
  • lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova);
  • regionalne uprave i lokalne samouprave;
  • lokalne i regionalne turističke zajednice.

Sadržaj edukativne radionice vezan je uz mogućnosti za razvoj ruralnoga turizma i korištenje EU fondova, uz predstavljanje priručnika Ministarstva turizma i Ministarstva vanjskih i europskih poslova kojim će OPG-ovi moći svoja gospodarstva staviti u službu ruralnoga razvoja, te uz primjer iskorištavnja mogućnosti iz obnovljivih izvora energije (program radionice je u prilogu).

Maksimalni broj sudionika po radionici je 40 predstavnika sa područja županije u kojoj se radionica održava te će se u obzir uzimati one prijave koje pravodobno stignu.

Prijave je potrebno poslati najkasnije dva dana prije održavanja radionice na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i/ili broj faksa 021/660 360.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?