Uspješno održana edukativna radionica ''Suveniri – emotivna veza sa turističkom destinacijom''

27.04.2015.
Uspješno održana edukativna radionica ''Suveniri – emotivna veza sa turističkom destinacijom''

U organizaciji Turističke zajednice grada Sinja u Galeriji Sikirica u subotu 25. travnja 2015. održana je edukativna radionica pod nazivom Suveniri – emotivna veza s turističkom destinacijom.

Edukacijsku prezentaciju održala je dr. sc. Romana Lekić koja je govorila o važnosti uporabne vrijednosti suvenira, identitetu i njihovoj autentičnosti, važnosti koja povezuje suvenir s atrakcijama i aktivnostima u turističkome odredištu.

Na radionici je s područja cetinskoga kraja bilo prisutno dvadesetak zainteresiranih. Istaknuli bismo da su se edukaciji odazvali mladi ljudi i nekoliko obrtničkih poduzetnika.

Jedan od ciljeva edukacije bio je potaknuti zanimanje za stvaranje novih kreativnih i prepoznatljivih suvenira. Nadamo se da je ova edukativna radionica pomogla sudionicima u stvaranju novih kreativnih i prepoznatljivih suvenira. Naime, Turistička zajednica grada Sinja u suradnji s Udrugom Cjelovit život raspisala je prošloga tjedna javni poziv za odabir izvornoga i prepoznatljivog suvenira grada Sinja. Natječaj je otvoren do 15. lipnja 2015. godine.

Link: bit.ly/1HphRrH

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?