''Staza Gospi Sinjskoj'' jedan je od tri najuspješnija projekta

25.05.2015.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.

Projekt ''Staza Gospi Sinjskoj'' jedan je od tri najuspješnija projekta s 2. Poziva IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina za razdoblje 2007-2013.

Dana 21.svibnja 2015.god. u Mostaru je održana programska svečanost potpisivanja ugovora od dodjeli grant sredstava korisnicima IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina za razdoblje 2007-2013. U sklopu navedene svečanosti projekt ''Staza Gospi Sinjskoj'', koji je uspješno finaliziran od strane Grada Sinja kao vodećeg partnera, te HGSS Stanice Split i Grada Solina kao partnera s hrvatske strane, te Općine Prozor Rama, Općine Tomislavgrad i Općine Livno kao partnera s BiH strane, uz doprinos suradnika na projektu: Turističke zajednice Grada Sinja, Franjevačkog samostana Gospe Sinjske, TŽ Herceg bosanske županije,Franjevačkim samostan Rama Šćit i Planinarsko društvo Kamešnica Livno, odabran je kao jedan od tri najuspješnija projekta s 2. Poziva IPA programa prekogranične suradnje HR-BiH za razdoblje 2007-2013.

Odrađene projektne aktivnosti i ostvareni planirani ciljevi projekta ''Staza Gospi Sinjskoj'' s posebnim zadovoljstvom predstavljeni su na programskoj svečanosti, na kojoj su nazočili Helga Bubanović-Devčić, pomoćnica ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, Zara Halilović , pomoćnica direktora Sektora za koordinaciju pomoći EU, Direkcije za europske integracije Bosne i Hercegovine, Ines Kos, direktorica Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske i Massimo Mina, voditelj Operativnog odjela III, Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Ferata

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?