Prve rekreativna XCO utrka "ŠUŠNJEVAČA 2016"

11.03.2016.

U Sinju ove nedjelje 13.03.2016. održati će se prva rekreativna XCO utrka XI. kola rekreativne XC zimske lige u Dalmaciji u organizaciji BK Vlaji - Sinj, a uz potporu Turističke zajednice grada Sinja i ZSU Sinj. Natjecatelji iz 19 klubova diljem Dalmacije, te BIH, Crne Gore (uz najavu natjecatelja iz Belgije) okušat će se u prvoj kružnoj utrci koju su za ovu prigodu pripremili vrijedni članovi našeg biciklističkog kluba Vlaji - Sinj. Nakon okupljanja i prijava ispred cluba Piccadilly, svi oni koji su željni adrenalinskog vikenda odlaze na start u 12:00 sati u ulici Ćurlini, odakle se ulazi u "krug" staze cijelim predjelom Šušnjevače i Petrade.

Pozivamo Vas ovim putem da dođete i budete nazočni ovom događaju. Odaberete svoje mjesto uz biciklističku stazu i bodrite naše Vlaje. Zbog povećanog broja biciklista na relaciji Club Piccadilly - Ćurlini - Vukovići, molimo naše sugrađane za malo strpljenja u prometu te zahvaljujemo na razumjevanju.

Svi oni koji se dobro osjećaju, vole biciklizam i žele se okušati u izazovu ove rekreativne biciklističke utrke, mogu izvršiti prijavu na web stranici xczld.info/prijava/ ili osobno na mjesto okupljanja (potrebno je doći malo ranije).

Vidimo se ovog vikenda na Šušnjevači i Petradi!

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?