19. Sinjski polumaraton i 5. kolo Hrvatske cestovne lige

22.04.2016.
19. Sinjski polumaraton i 5. kolo Hrvatske cestovne lige

U nedjelju, 24. travnja 2016. u gradu Sinju održati će se tradicionalni 19. SiNjski polumaraton i 5. KOLO HRVATSKE CESTOVNE LIGE HRVATSKI JUNIOR CESTOVNI KUP na 5 km.

Start i cilj gore navedenih utrka će biti ispred Piccadilly Cluba s početkom u 09:30 sati.

Sinjski polumaraton već 19 godina za redom se uspješno organizira. Očekuje se preko 200 natjecatelja iz cijele Hrvatske ali i iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Staza je ravna i brza te certificirana od HAS-a, kreće se trasom Sinj – Sportski aerodrom – Troglav-Otok – Troglav – cestom kroz Sinjsko polje i Sinj, stručno mjerenje vremena odraditi će ''Zbor atletskih sudaca Split''.

Prijave i podizanje startnih brojeva biti će ispred: Piccadilly Club – (startno – ciljni prostor), u nedjelju 24.04. u vremenu od 7:45 do 9:00 sati.

Po završetku utrka i kratkog odmora za natjecatelje u 12:30 sati upriličiti će se proglašenja pobjednika i dodjela nagrada, nakon čega će usljediti zajednički ručak za sve sudionike.

Organizator: Atletski klub Sinj

Pokrovitelji polumaratona: Grad Sinj / Zajednica sportskih udruga Grada Sinja, Županija Splitsko Dalmatinska / Prirodna izvorska voda Cetina, Piccadilly club Sinj.

Sponzori polumaratona: Ožujsko Pivo, Hit Radio Sinj, Ferata Sinj , Turistička zajednica Grada Sinja, New balance, Vodovod i odvodnja Cetinske krajine, Čistoća,Cetinske krajine, Pizzeria Fantasia, Hotel Alkar, Red Bull, Turistička zajednica grada Sinja.

Za sve informacije možete se obratiti organizatoru utka g.Jozo Delaš na kontakt broj 091 222 2005 ili na web stranici aksinj.hr.

Srodni sadržaj

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?