Upoznaj svoju zemlju kroz akciju besplatnog turističkog vođenja

08.01.2020.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.
Upoznaj svoju zemlju kroz akciju besplatnog turističkog vođenja

U sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju" u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, a povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Sinja u suradnji s Udrugom turistickih vodiča grada Sinja "Osinium" i Muzejom Sinjske alke, poziva sve građane Sinja i Cetinske krajine, ali i sve posjetitelje i turiste na besplatan turistički obilazak Sinja.

Okupljanje je u 12:00 sati ispred Alkarskih dvora (Ured TZG Sinja i Muzej Sinjske alke), uz pratnju turističkog vodiča. Svi sudionici imati će priliku saznati nešto više o viteškom gradu Sinju, istaknutim osobama koje su utjecale na njegov razvoj, brojnim javnim skulpturama, Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji koja je prva gimnazija u južnoj Hrvatskoj s hrvatskim nastavnim jezikom, palači Tripalo, utvrdi Kamčak, crkvi Gospe Sinjske najvećem južnohrvatskom marijanskom svetištu u kojoj se nalazi slika Čudotvorne Gospe Sinjske , zavjetnoj crkvi na tvrđavi Grad, čudesnoj obrani grada Sinja 1715. te značaju Sinjske Alke, viteške igre pod zaštitom UNESCO-a.

Kako bismo to što vjernije predočili obilazimo tvrđavu Grad i Muzej Sinjske alke koji je jedinstven po svom postavu te je dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Veselimo se Vašem dolasku!!!

Upoznajte svoj grad i sve skrivene priče koje priča.

Upoznaj svoju zemlju!

Prijave za sudjelovanje na kontakt: 099/4500305

Upoznaj svoju zemlju

Upoznaj svoju zemlju

Upoznaj svoju zemlju

Upoznaj svoju zemlju

Upoznaj svoju zemlju

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?