Natječaj za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica iz Programa razvoja turističkih manifestacija i projekata na području SDŽ u 2020. godini.

05.02.2020.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.

Splitsko-dalmatinska županija 3. veljače 2020. objavila je natječaj za financiranje projekata udruga i turističkih zajednica iz Programa razvoja turističkih manifestacija i projekata na području SDŽ u 2020. godini.

Cilj ovog Natječaja jest osnažiti suradnju Splitsko-dalmatinske županije s udrugama i turističkim zajednicama u provedbi razvoja i valorizacije turizma na području Splitsko-dalmatinske županije.

Za financiranje projekata u okviru ovog Natječaja raspoloživ je iznos od 400.000,00 kuna.

Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 2.000,00 kuna, a najveći 30.000,00 kuna.

Područja za koja će se dodijeliti financijska potpora:

  • turistička djelatnost
  • podrška turističkim programima i aktivnostima
  • organiziranje turističkih manifestacija
  • međunarodna promoc.ija kulturne baštine Splitsko – dalmatinske županije
  • aktivnosti invalidnih osoba u organizaciji turističkih manifestacija / projekata
  • turistička valorizacija kulturne baštine Splitsko-dalmatinske županije

Financijska potpora:

Županija će maksimalno iskazati potporu prijavitelju u visini do 75 % opravdanih troškova provedbe programa/projekta za područje Dalmatinske zagore, do 60% opravdanih troškova projekta/programa za otoke te do 50% opravdanih troškova za ostale.

Svaki prijavitelj obvezan je u proračunu programa/projekta planirati minimalni iznos u visini 10% vlastitih sredstava i/ili sredstava iz ostalih izvora financiranja. Prijavitelj je dužan prilikom dostave Izvješća o provedbi programa/projekta dostaviti Županiji o tome dokaz.

Rok za prijavu:

Rok za podnošenje prijava na Natječaj je trideset (30) dana od dana objave Natječaja na mrežnim stranicama Županije.

Prijava na natječaj:

Prijave se dostavljaju isključivo na odgovarajućoj/propisanoj elektronskoj prijavnici, koja je dostupna na mrežnim stranicama Županije sa svim priloženim propisanim obrascima.

https://www.dalmacija.hr/natjecaji/artmid/1769/articleid/22622/natjecaj-za-financiranje-projekata-udruga-i-turistickih-zajednica-iz-programa-razvoja-turistickih-manifestacija-i-projekata-na-podrucju-sdz-u-2020-godini

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?