Turistička zajednica grada Sinja 29. veljače 2020. godine organizira edukativnu akciju ''Turist u svom gradu''

24.02.2020.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.
Turistička zajednica grada Sinja 29. veljače 2020. godine organizira edukativnu akciju ''Turist u svom gradu''

Turistička zajednica grada Sinja devetu godinu za redom organizira edukativnu akciju „TURIST U SVOM GRADU“. Naime, od 1990. godine na inicijativu Svjetskog udruženja Društva turističkih vodiča (The World Federation of Tourist Guide Association) sa sjedištem u Beču, 21. veljače obilježava se kao Međunarodni dan turističkih vodiča.

Tim povodom, pozivamo sve cijenjene sugrađane i njihove goste da nam se pridruže u subotu 29. veljače, u 11 sati, na Šetalištu Alojzija Stepinca, odakle ćemo pod stručnim vodstvom članova Udruge turističkih vodiča grada Sinja Osinium krenuti u posjet našim muzejima Arheološkoj zbirci Franjevačkog samostana i Muzeju Sinjske alke, crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske te razgledavanju sinjske tvrđave Kamičak (trajanje obilaska - 2 sat).

Cilj ove besplatne edukativne akcije je popularizacija povijesne i kulturne baštine kao važnog čimbenika za razvoj turizma u našem gradu, ali i podizanje svijesti o njenom značaju u cjelokupnom društvu.

Ne propustite prigodu uz stručno vodstvo razgledati crkvu Gospe Sinjkske, sinjske tvrđave Kamičak, te impresivne postave Arheološke zbirke Franjevačkog samostana i Muzeja Sinjske alke.

Kako bismo primjereno organizirali svako vođenje, molimo da nam potvrdite svoj dolazak telefonom na broj 826 352 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se Vašem dolasku!

Turist u svom gradu

Turist u svom gradu

Turist u svom gradu

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?