Akcija Dalmatia Green programa - besplatno certificiranje privatnih turističkih objekata

29.04.2020.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.

Tijekom trajanja mjera društvene izolacije Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, u sklopu Dalmatia Green programa nudi besplatno certificiranje privatnih turističkih objekata na području dalmatinskih županija.

Ovu akciju pokrenuli su svjesni da "ozelenjivanjem" poslovanja što većeg broja turističkih objekata doprinosimo usmjeravanju turizma u Dalmaciji prema održivosti i smanjujemo negativan pritisak na okoliš. Uvjereni smo kako „ozelenjivanjem“ poslovanja, osim pozitivnog utjecaja na okoliš, u konačnici štedimo vodu i energiju. Stoga, vjerujemo da svatko od nas može doprinijeti ublažavanju pritiska na okoliš i očuvanju prirodnih resursa.

Svjesni dubine ove krize i posljedica koje nosi, a osobito onih povezanih s turizmom, nadamo se kako će se otvoriti i neke nove prilike i potaknuti nas da razmišljamo dugoročnije i održivije. Stoga, je program Dalmatia Green jedan od alata koji tome doprinosi, nudi alternativu kako bi primanja naših iznajmljivača bila održivija i stalnija bez posljedica na prirodu i okoliš te u skladu s načelima cirkularne ekonomije.

Vjerujemo kako ste prepoznali dobrobiti za besplatno certificiranje vaših turistički objekt. Više informacija možete dobiti na web stranici dalmatia-green.hr/postani-clan/

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?