U ponedjeljak kreće prijevoz putnika prema Splitu

08.05.2020.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, u ponedjeljak 11. svibnja kreće popuštanje mjera u cestovnom, odnosno međugradskom prijevozu putnika.

Prijevoz putnika odvijat će se po preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Primjerice, putnici će morati održavati tjelesnu udaljenost od najmanje jednog metra jednih od drugih, a broj i raspored putnika u sjedalima bit će takav da omogućava propisani razmak između njih. Treba sjediti jedna osoba u redu, na način da sjede naizmjence na sasvim lijevom i sasvim desnom sjedalu. Putnicima se preporučuje korištenje zaštitne maske, ako im ne smeta disanju zbog zdravstvenog stanja.

Iz tvrtke ‘Promet’ Sinj izvijestili su kako će njihovi autobusi iz Sinja prema Splitu svakodnevno polaziti u 6, 7, 10, 13, 14, 16, 19 i 21 sat. Polasci iz Splita prema Sinju biti će u 8, 10:50, 12, 14, 15, 17, 21 i 22 sata. Iz ‘Prometa’ mole putnike da uvažavaju preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za raspored sjedenja u autobusu te poštuju upute vozača.

Iz tvrtke ‘Litre tours’ izvijestili su kako i oni od ponedjeljka kreću s prijevozom putnika na relaciji Otok – Sinj – Split i obrnuto. Vozni red utvrdit će za nekoliko dana, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?