Početak rada Turističkog informativnog centra u Sinju

16.07.2021.

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg broja dolazaka stranih i domaćih turista u naš grad. Kao i svake godine, njihov broj kulminirati će u vrijeme održavanja svečanosti Alke i Velike Gospe, kada očekujemo više desetaka tisuća gostiju. Stoga je iznimno bitno pružiti im osjećaj dobrodošlice i pravodobnu informaciju.

Upravo sa svrhom što bolje informiranosti turista koji svakodnevno u sve većem broju dolaze u naš grad, Turistička zajednica grada Sinja otvorila je 16. srpnja, u ulici Alkarsko trkalište Turistički informativni centar (TIC). Radi se o drvenoj kućici u kojoj će informatori dijeliti promotivne materijale i informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta.

Poslovi koje obavljaju djelatnici info - centra, pored davanja informacija u izravnom kontaktu s posjetiteljima, također podrazumijevaju prikupljanje i ažuriranje povratnih informacija turista koji su boravili u našem gradu, a sve u svrhu poboljšanja trenutne turističke ponude i infrastrukture na području našega grada i mjesta koja mu gravitiraju.

Turistički informativni centar bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje u vremenu od 10:00 do 18:00 sati, a u visokoj sezoni (kolovozu), svaki dan od 8:00 do 20:00 sati.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?