Besplatna podjela hrane na Badnjak i Staru godinu

23.12.2021.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.
Besplatna podjela hrane na Badnjak i Staru godinu Monika Vrgoč

Radujmo se i zajedno blagujmo!

Radost se množi kada se dijeli! Podijelimo i mi radost iščekivanja rođenja našega Spasitelja i na Badnjak se zajedno pogostimo ukusnim bakalarom i prženom ribom. Naši vješti ugostitelji pripremili su čak petsto besplatnih porcija ovih tradicionalno posnih delicija koje će svojim sugrađanima dijeliti vrijedni volonteri udruga SRMA i Sinjski ferali, uz pomoć gradonačelnika Mira Bulja.

Sinjski glazbenici Domagoj Latinac i Petar Radović pobrinut će se za veselu atmosferu u inat zimskim temperaturama. Vidimo se točno u 12 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana!

Sinjani su odlučili staru 2021. godinu ispratiti sa stilom! Na Silvestrovo, nakon dječjeg dočeka Nove godine, u 14 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana širit će se zamamni mirisi najukusnije čarolije sinjske kuhinje – sinjski arambaši. Ovaj blagdanski specijalitet s razlogom se nalazi na popisu Ministarstva kulture i medija kao nematerijalno dobro Republike Hrvatske.

Arambaši će za Sinjane i njihove goste biti besplatni, a svakako zagolicati nepce i nasititi do večernjih sati i nezaboravnog dočeka nove godine. Omiljena grupa svih generacija, Crvena Jabuka, ojačana sinjskom Ljutom kućom, uvest će nas u 2022. koju iščekujemo željno i s optimizmom.

Program će se odvijati sukladno preporukama Stožera civilne zaštite i važećim mjerama HZJZ.

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?