Poziv na besplatne edukacijske radionice 'Uloga lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete', Split, 08. i 09.02.2024.

30.01.2024.

Udruga Hrvatskih Putničkih Agencija

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije (TZSDŽ) u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija (UHPA-om) organizira 8. i 9. veljače 2024. dvodnevnu edukaciju za javni i privatni sektor na temu uloge lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete.

Svrha ove radionice je uputiti polaznike u ulogu lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete doživljaja u turističkoj destinaciji kroz važnost interakcije lokalnog stanovništva s turistima i korištenja različitih oblika interakcije i komunikacije s turistima. Naglasak će biti na specifičnosti odnosa turist – domaćin i očekivanja suvremenih turista u vezi kvalitete turističkog doživljaja te utvrđivanju i preporučivanju vrijednih sadržaja za različite skupine gostiju./p>

Predavač: Željko Trezner, stručnjak s bogatim iskustvom u turizmu koji sudjeluje u raznim projektima, stručnim vijećima i grupacijama u području upravljanja turističkim agencijama i održivog turizma općenito. Ravnatelj je Centra za odgovorni turizma, savjetnik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i predavač na Sveučilištu VERN i Veleučilišta Aspira. Kao akademski djelatnik s velikim iskustvom u poslovanju uspješno je objedinio teoretsko znanje i praktična rješenja koja je objavio u brojnim priručnicima i stručnim radovima te predstavio na više od stotinu radionica, seminara i konferencija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno uz obveznu prijavu putem online obrasca, najkasnije dva dana prije početka svake radionice, a broj mjesta je ograničen./p>

  • I. dio, 8. veljače 2024., 11:00 – 14:30 - prijava
  • II. dio, 9. veljače 2024., 10:00 – 13:30 - prijava

Radionice će se održat u hotelu Park, Split, Hatzeov perivoj 3.

U slučaju velikog broja prijavljenih, TZ Splitsko-dalmatinske županije zadržava pravo ograničenja broja sudionika po prijavljenoj tvrtki / subjekta na jednog predstavnika.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?