Prvi dan sajma FESPO 2024. bio u znaku Grada Sinja i Cetinske krajine

02.02.2024.
Prvi dan sajma FESPO 2024. bio u znaku Grada Sinja i Cetinske krajine

Hrvatska je zemlja domaćin ovogodišnjeg 32. po redu izdanja najvećeg sajma putovanja i golfa u Švicarskoj FESPO.ch, koji se upravo održava u Zürichu do 4. veljače 2024.godine. Za ovaj Sajam organizatori poručuju kako upravo FESPO okuplja cijeli svijet na jednom mjestu, a to pokazuje i dokazuje brojnost i raznolikost izlagača svake godine.

Tako će se za vrijeme trajanja sajma osim hrvatskih izlagača predstaviti još oko 500 izlagača, uključujući 60 posto međunarodnih sudionika. Posjetitelji, za koje se pretpostavlja da će ih biti oko 40 tisuća, mogu računati na preko 550 predavanja, a u 16 kina nudi se uvid u fascinantne turističke destinacije i trendove.

O važnosti predstavljanja Hrvatske kao nezaobilazne turističke destinacije, za švicarske turiste prilikom svečanog otvorenja sajma, govorili su ministrica Ministarstva turizma i sporta dr. Nikolina Brnjac, direktor Croatia Full of life mr. Kristjan Staničić, hrvatska veleposlanica u Bernu dr. Andrea Bekić, Stephan Amstad, generalni menadžer sajma, kao i Branimir Tončinić, direktor Predstavništva HTZ-a u Austriji, a koji pokriva i tržište Švicarske.

Prvi dan sajma bio je u znaku Grada Sinja i Cetinske krajine, kada je predstavljena naša nematerijalna kulturna baština uz nastupe Sinjskih alkara i alkarskih momaka, Gradske glazbe Sinj, Sinjskih mažoretkinja i članova HKUD Peruća - Hrvace. Valja naglasiti kako je Sajam obogaćen i iznimnim projektom "Dalmatinska marenda".

Fotogalerija

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?