International Sinj Tourism Forum 2024. Croatia

06.03.2024.
International Sinj Tourism Forum 2024. Croatia Ivan Alebić

Predstavljamo Vam prvo izdanje međunarodnog turističkog foruma International Sinj Tourism Forum 2024. Croatia, koji će se održati u Sinju od 18. do 20. travnja 2024. godine.

Organizator Angelus komunikacije, najavljuje sudjelovanje svjetskih stručnjaka iz područja turizma, medija, marketinga, arhitekture, ekologije, kulture, sporta i medicine.

Na Forumu će tako sudjelovati oko 600 sudionika iz cijele Europe i svijeta, od Malte, Turske, Grčke, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Italije, Austrije, Mađarske, Slovenije, Španjolske do Nizozemske... i to predstavnici hotelskih lanaca, turističkih agencija, turističkih zajednica, gradova i općina, marketinških agencija, PR agencija i brojnih drugih relevantnih stručnjaka.

International Sinj Tourism Forum 2024. Croatia stoga je idealno mjesto za networking, prezentaciju, B2B, učenje i dobivanje novih znanja i teambuilding.

Valja naglasiti kako je organizator u prodaju pustio ograničeni broj kotizacija po popularnim cijenama, i akcija vrijedi do 15. ožujka.

Više informacija o samo Forumu možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici organizatora sinjtourismforum.com/hr/ kao i o predavačimasinjtourismforum.com/hr/predavaci/ i programu sinjtourismforum.com/hr/program/

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?