Poziv za izlaganje na 'Sinjski sajam sela' 2021.

29.07.2021.

11. Sinjski sajam sela

6. i 7. kolovoza 2021.


Turistička zajednica grada Sinja, nakon prošlogodišnje stanke, po 11. put organizira manifestaciju ''Sinjski sajam sela 2021.'' kao sajamsku manifestaciju koja obuhvaća izlaganje, degustiranje i prodaju hrvatskih tradicijskih proizvoda: hrane, pića i suvenira. Termin organizacije ''Sinjskog sajma sela 2021.'' definiran je u vrijeme održavanja alkarskih svečanosti 6. i 7. kolovoza 2021. godine. Sajam bi se održao u dane kolovoza kada Sinj postaje središte kulturno-vjerskih i turističkih zbivanja Splitsko-dalmatinske županije i šire.

Organizacijom manifestacije, Turistička zajednica grada Sinja omogućava zainteresiranim građanima i posjetiteljima grada Sinja degustaciju i kupnju domaćih tradicijskih proizvoda do kojih potrošači teško dolaze jer većine proizvoda nema u slobodnoj prodaji. Istovremeno, malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima s ruralnog prostora grada Sinja i okolice, te ostalih dijelova Hrvatske, pomogao bi u promociji i prodaji njihovih proizvoda.

Poučeni dosadašnjim iskustvom, ove godine očekujemo još veći broj izlagača. Stoga, ove godine kao organizator imamo obvezu osigurati veći prostor i veći broj stolova za izlagače, jer se očekuje sudjelovanje izlagača iz svih krajeva Hrvatske, od kojih će biti minimalno 40% lokalnih proizvođača. Sajam će se održavati prema preporukama Stožera civilne zaštite uz pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

Naglašavamo važnost ovog Sajma za promociju bogate turističke i kulturne baštine, kao i bogate ponude poljoprivrednih proizvođača i proizvođača suvenira, a sve s ciljem turističkog, kulturnog i gospodarskog razvoja našeg grada.

Također, na ovaj način svi posjetitelji biti će u prigodi za ove svečane dane u našemu gradu (Alkarske svečanosti i blagdan Velike Gospe) opskrbiti svoje blagdanske stolove kvalitetnim proizvodima hrvatskog sela, te dati svoj osobni doprinos sinjskom gospodarstvu i unaprjeđenju turizma.

Prijave za izlaganje na Sajmu podnose se putem elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kontakt telefona 021/826-352 ili osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice grada Sinja na adresi Put Petrovca 12, 21230 Sinj.

Prijava mora sadržavati ime i prezime izlagača, odnosno ime udruge, obrta, OPG-a i slično, broj registarskih oznaka dostavnog vozila, kontakt broj te broj dana za koji se izlagač prijavljuje.

S obzirom na ograničeni broj izlagača, prijave će se zaprimati do 04. kolovoza do 12 sati ili do popunjenja kapaciteta.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?