Održana 11. Biciklijada Vlaja Sinj - Izvor Cetine - Sinj

05.09.2023.
Održana 11.  Biciklijada Vlaja Sinj - Izvor Cetine - Sinj

11. biciklijada „Do izvora Cetine „ održana je 03.09.2023. godine u odličnim vremenskim uvjetima za vožnju. Na startu biciklijade u Sinju, ispred hotela Alkar okupilo se oko 200 biciklista svih uzrasta koji su sa puno entuzijazma krenuli i biciklirali 85 km uzbudljive rute do samog izvora rijeke Cetine i natrag do Sinja.

11.  Biciklijada Vlaja Sinj - Izvor Cetine - Sinj

Tijekom bicikliranja sudionici su bili oduševljeni spektakularnim pogledima na Cetinu, jezero Peruću, okolne planine Svilaju, Kamešnicu i Dinaru. Na samom izvoru Glavaš sudionicima je podijeljen ručak, a nakon toga uslijedilo je skupno fotografiranje uz oduševljenje sudionika kao brojnih turista.

11.  Biciklijada Vlaja Sinj - Izvor Cetine - Sinj

Biciklijada je uspješno završena oko 17,00 sati dolaskom i zadnjeg sudionika u Sinj, a uz same organizatore BK Vlaji-Sinj financijski su je podržali Grad Sinj i TZ Sinj te mnogobrojni manji sponzori. Za sigurnost učesnika brinuli su se vrijedni članovi HGSS i volonteri Vlaja koji su svojim vozilima pomagali onima koji nisu mogli dalje biciklirati. Događaj je prošao bez ozbiljnijih padova i povreda sudionika.

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?