6. biciklijada ‘Do izvora Cetine’

11.06.2018.
Vrijeme za čitanje: 1 - 2 min.
6. biciklijada ‘Do izvora Cetine’

U nedjelju, 10. lipnja uspješno je održana 6. biciklijada ‘Do izvora Cetine’, u organizaciji Biciklističkog kluba ‘Vlaji-Sinj’, te uz potporu Turističke zajednice grada Sinja.

Na ovogodišnjoj biciklijadi sudjelovalo je oko 250 biciklista. Start i finish bili su ispred hotela „Alkar“ u Sinju. Svi sudionici uspješno su odvozili zadanu rutu, iako je riječ o zahtjevnoj i nimalo laganoj ruti u dužini od 84km, do izvora Cetine i natrag. Štoviše, biciklijadu je otežavala visoka temperatura zraka, no ni takvi vremenski uvjeti nisu previše utjecali na vožnju, kao ni na uživanje u prekrasnim prizorima Dinare, rijeke Cetine i Perućkog jezera. Vrijedni biciklisti zadovoljno su stigli na izvor Cetine gdje su nastavili druženje uz ručak u prekrasnom prirodnom okruženju.

Nakon odmora, ručka i tradicionalne zajedničke fotografije na samom izvoru, istom rutom biciklisti su se vratili u Sinj. Doček im je organiziran u ljetnoj bašti hotela Alkar, gdje su nastavili druženje uz domaće krafne, voće te osvježavajuće piće.

Uz brojne Sinjane i ostale Cetinjane biciklijadu su odvozili i gosti iz Zagreba, Splita, Solina, Kaštela, Trogira, Srinjina, Podstrane, Makarske, Metkovića, kao i dragi prijatelji iz Livna, Ljubuškog, Gruda, Čitluka i Mostara.

Cijelom rutom bicikliste su pratili vrijedni članovi HGSS-a.

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?