Edukacija za biciklističke vodiče

03.04.2015.
Edukacija za biciklističke vodiče

Dragi ljubitelji biciklizma i cikloturizma, pozivamo vas da se prijavite na osposobljavanje i licenciranje za biciklističke vodiče. Program će se održati u Trilju, od četvrtka, 9. do nedjelje, 12. travnja. (četvrtak od 15h-20h, petak i subota 8:30h-20h, nedjelja 8.30h-16:30h)

Organizator je TZ Trilj, direktorica Andriana Ivković a suorganizator Biciklistički savez Splitsko-dalmatinske županije, predsjednik Denis Špadina i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, direktor Joško Stella.

Osposobljavanje provodi Istarska razvojna turistička agencija- IRTA koja to uspješno radi već 10 godina Program započinje u četvrtak ujutro, a točnu satnicu predavanja dobit će svi prijavljeni polaznici, kao i priručnik, informativne materijale i poklon-paket.

Polaznici su dužni imati MTB bicikl, kacigu, prikladnu odjeću (ili bic. dres), alat (ako je moguće s alatom za skidanje lanca), sprinterice (bic. cipele) i sportsku (casual) odjeću i obuću. I dobro raspoloženje :) Poželjan je GPS uređaj i smartphone radi korištenja kartografskih programa. Dobro će doći bar minimalna fizička sprema radi poligona i vožnji.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom osposobljavanju, a za prvu godinu svim uspješnim polaznicima izradit će se licenca biciklističkog vodiča Hrvatskog biciklističkog saveza.

Cijena po polazniku iznosi 1.700 kuna s PDV-om za polaznike iz Splitsko-dalmatinske županije kojima sudjelovanje sufinancira Turistička zajednice Splitsko-dalmatinske županije.

Cijena za polaznike koji nisu iz SD županije iznosi 2.700 kuna s PDV-om. Nakon potvrde dolaska, potrebno je avansno platiti račun (bit će vam poslan nakon potvrde održavanja programa). Troškovi puta, konzumacije i noćenja su na teret polaznika. Konzumaciju i noćenje ćemo osigurati po čim povoljnijim cijenama. Ukoliko Vam je potrebna ponuda da biste zatražili sufinanciranje od strane Vašeg grada,općine ili lokalne TZ zatražite ponudu putem kontakt e-maila.

Slobodno obavijestite sve one za koje mislite da su zainteresirani. Rok za prijavu je utorak, 7. travnja u 24h. Prilikom potvrde putem e-maila, molim vas da priložite ispunjen obrazac u prilogu kako bismo imali vaše podatke.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
kontakt mob 095/8530759 Denis

Napomena: da bi se program održao potrebno je da se prijavi najmanje petnaest polaznika, što ćemo moći potvrditi u utorak, 7. travnja. Točnu lokaciju te potrebne detalje poslat će se naknadno, prijavljenim polaznicima.

Kako je sve skupa izgledalo 2012. godine u Premanturi možete vidjeti ovdje

Ovako je bilo u Pazinu 2013.

A ovako je izgledalo protekla dva vikenda u Vrsaru

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?