Prezentacija E-bicikli u Sinju

10.06.2020.
Vrijeme za čitanje: 2 - 3 min.
Prezentacija E-bicikli u Sinju

Početak lipnja u Sinju uvijek je do sada obilovao sportskim događanjima! Nažalost uslijed koronakrize mnoga sportska i ina događanja su otkazana zbog epidemiološke situacije. Kako bismo ipak uspjeli opravdati ime i sportski duh našega grada, ove subote i nedjelje 13. i 14. lipnja, CycleCroatia u suradnji s Turističkom zajednicom grada Sinja i Aeroklubom Sinj, organizira prezentaciju i trening MTB i trkaćih bicikla sa i bez električnog pogona te edukaciju i radionicu za najmlađe sudionike.

Tvrtka CycleCroatia već dugi niz godina bavi se biciklističkim turizmom, a unatrag dvije godine imaju ispostavu i u Kaštel Starom gdje su pokrenuli svoj novi Bike point.

Smatraju da je vožnja bicikla jedan od najljepših načina otkrivanja ne samo novih predjela, nego i vlastite okolice. Sukladno tomu, bit njihovog poslovanja čine biciklističke ture. Vožnja biciklom općenito je blagodatna za zdravlje, svakako brža od hodanja, a ipak dopušta da se ostane u dodiru s prirodom i okolinom.

Upravo s tim ciljem, iz CycleCroatia dolaze nam kako bi prezentirali blagodati bavljenja bicikliranjem, upoznavali znatiželjnike s e – biciklama, ali i promovirali Cetinsku krajinu kao izvrsnu destinaciju za bicikliranje, što je ujedno i jedan od glavnih ciljeva Turističke zajednice grada Sinja.

Tijekom ova dva dana u vremenu od 9 i 00 sati do 17 i 30 sati, uz besplatnu prezentaciju, imati ćemo priliku upoznati se sa širokim izborom raznih tipova bicikla, savladati osnovne vještine popravaka i održavanja bicikla, a najmlađe sudionike kroz brojne zanimljive radionice i igre podučiti pravilnom ponašanju u prometu i pružanju najosnovnije prve pomoći. Poštujući sve preporučene mjere HZJZ, biti će osiguran dovoljan broj bicikla za sve zaintersirane sudionike, stoga su potrebne i ranije prijave.

Svi prijavljeni sudionici imati će priliku biciklirati u dvije organizirane grupe. Vrijeme polaska je u 10 sati i 15 sati sa Sportskog aerodroma Piket. Voziti ćemo uz educirane biciklističke vodiče stazom kroz Sinjsko polje ukupne duljine 21 km.

Prezentacija E-bicikli u Sinju

Prezentacija E-bicikli u Sinju

Ovo bi mogao biti najljepši mogući način za provesti vikend, aktivno i u prirodi. Stoga ne zaboravite, 13. i 14. lipnja 2020. doći u 9 i 00 sati na Sportski aerodrom Piket.

Za više informacija i prijave kontaktirajte nas:

CycleCroatia (Via Tempora d.o.o.)
+385 91 602 2215
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se Vašem dolasku!

COVID19 Info

Partners

Gdje odsjesti?
Hotel? Villa? Soba?